top of page
Zoeken
  • hoopvoorlevenafrik

Nog even...

Bijgewerkt op: 18 dec. 2021

We staan te trappelen om je meer over stichting Hoop voor leven Afrika te vertellen!

Op 15 augustus 2020 stapten we van de zinderende zomerhitte de heerlijk gekoelde ruimte van het notariskantoor binnen. Handen mochten er niet worden geschud, maar de hartelijke glimlach van de notaris zorgde ervoor dat het ineens écht werd: we gaan een stichting beginnen!


De oprichting zelf was eigenlijk zo gebeurd. De statuten werden voorgelezen, er moest getekend worden en toen was het officieel: het bestaan Stichting Hoop voor leven Afrika was een feit. Een klein uurtje later zaten we in een restaurantje met een feestelijke smoothie voor ons. Niet langer zomaar als vrienden, maar als voltallig bestuur van onze eigen stichting. Wat een bijzonder moment!


In de maanden die volgenden kwamen we iedere maand bij elkaar voor stevige vergaderingen. Wat werden onze doelstellingen als stichting precies? Hoe wilden we de rollen van de bestuursleden gaan invullen? Waarom doen we eigenlijk wat we doen? We hebben de tijd genomen om deze vragen zorgvuldig te beantwoorden. Het resultaat daarvan kun je inmiddels voor een groot gedeelte zien op deze website.


Onze eerste to-dolijsten werden afgevinkt en maakten plaats voor nog veel meer grote en kleine taken. Want het begin is er, maar ons grote doel: een goedlopende school, heeft nog wat tussenstappen nodig. En daar kunnen we jouw betrokkenheid goed bij gebruiken! Wil je meer weten over wat we precies willen doen? Kijk dan eens bij het project. Wil je meer weten over onze motivatie als stichting, of wie de bestuursleden eigenlijk zijn? Dat kun je vinden op de pagina Over ons.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bedankt!

Comments


bottom of page